duminică, 4 octombrie 2015

S-a țăcănit și Oana Stancu Zamfir! Vrea monarhie constituțională

Nu știu ce dracu i-a pălit pe ăștia de la Antena 3. Suferă de monarhită cronică. Propaganda monarhistă este o politică a postului Antena 3. E suspectă rezonanța monarhistă a celor de la acest post de televiziune. I-a angajat Dan Voiculescu pe baza opțiunii monarhiste? Sau au primit poruncă și ei, din oportunism, au reacționat în concordanță?

Oana Stancu (devenită recent și Zamfir, prin căsătorie) este o ființă rațională când face anchetele în care dezvăluie racilele sistemului. Dar, să fiu iertat, consider că este o prostie să crezi că vindecarea sistemului se poate face prin trecerea României la monarhia constituțională.

Am scris mai multe articole în care mi-am exprimat opiniile despre monarhie, în general, și despre ex-regele Mihai în particular. Nu mai insist.

4 comentarii:

 1. Da, e ţăcăneală curată!
  Cum împacă ei (cel puţin la nivel dogmatic, teoretic) ideea de democraţie cu aceea de putere monarhică?
  Păi, ţipi după libertate, egalitate şi fraternitate, în timp ce agiţi steagul monarhiei, în care o societate e condusă de un creier, pe bază nu de meritocraţie, ci de descendenţă?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă nu aș fi implicat și eu, le-aș dori să aibă parte de un Nero. Sau măcar de ”regele” cu vocație de mecanic numit Mihai. Pupa-le-ar tălpile.

   Ștergere
 2. Antena a militat demult pentru monarhie! Nu știu dacă ei cred cu adevărat în monarhie sau au început să laude monarhia ca reacție la poziția lui Traian Băsescu față de regele Mihai. Vă amintesc că TB l-a numit pe regele Mihai trădător. Poate că dorind să lovească în Băsescu, l-au luat în brațe pe fostul rege!
  Oricîtă propagandă pro-monarhică s-ar face, aceasta nu prinde la majoritatea românilor, așa că ei pierd vremea în zadar. Și, poate, pierd și la rating!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt monarhiști de dinainte de atacul lui TB la Ex-ul.

   Nu sunt la fel de optimist. Mașinăria manipulării poate să schimbe raportul dintre monarhiști și republicani.

   Ștergere