sâmbătă, 22 septembrie 2012

Comentariu în marginea articolului „Oltchim: o parte din poporul român dispare!”, al lui Ilie Şerbănescu



Ilie Şerbănescu a scris un nou articol în Jurnalul.ro, articolul „Oltchim: o parte din poporulromân dispare!”   E un articol dezolant, exprimă realitatea îngrozitoare de la Oltchim.

Dar comentariul meu nu este referitor la conţinutul articolului, ci la un alt comentariu, comentariul unui îndrăcit referitor la articolul lui Ilie Şerbănescu.
„a
Delirul dumitale dle serbanescu, bine alimentat de banii furati de felix in mod patriotic de la poporul roman ia proportii!
Daca ai fi fost sarit de la inceput ca Vadim nu era problema!
Ingrozitor sa vezi cum o ia cineva razna.
Diagnostic : paranoia nationalista.

Nu ştiu cât de prost eşti, dar îndrăcit cu siguranţă eşti. De ce faptul de a exprima tristeţea constatând că  poporul tău ajunge popor fără ţară, că ţara ta a ajuns colonie înseamnă „paranoia nationalista”?  Tare mai urăşti poporul român şi România ! Ai grijă să nu te îneci cu propriul tău venin. Nu-mi dau seama care-i motivaţia acestei uri: ai niscai interese legate de aceste privatizări ? Eşti în gaşcă cu cozile de topor precum „sinucigaşul” de teatru menţionat în articol ? 

Bate-te-ar  Dumnezeu, că prea eşti rău şi nedrept !

Tare mult aş vrea să ştiu cine sunt aceşti comentatori îndrăciţi şi care este motivaţia comentariilor lor duşmănoase la adresa românilor şi a ceea ce a mai rămas din România !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu