sâmbătă, 31 decembrie 2011

La mulţi ani !


9 comentarii:

  1. Mulţumesc.
    Cu prilejul sărbătorilor am două feluri de trăiri:
    - în aşteptarea şi în desfăşurarea lor propriu-zisă simt bucurie;
    - după trecerea lor simt o tristeţe, o nostalgie: a mai trecut un Crăciun, un Revelion, un Paşte, o aniversare şi se produce inevitabila despărţire de cei dragi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Să vă trăiască nepoţii, d-le Valerius, sunt superbi!

    În altă ordine de idei, am fost la Buşteni de Anul Nou (cu soţia şi cu Florin şi cu soţia lui), nu am putut să vă răspund decât acum, azi am venit, aşa că vă mulţumesc pentru urare şi vă zic şi eu, la rândul meu, să aveţi parte, dvs. şi familia dvs., de un an nou plin de bucurii şi la mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumim. Să trăiţi şi domniile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulţi ani ! Multă sănătate şi putere de muncă.
    Realizări în toate planurile şi direcţiile în care acţionaţi mai puţin pe direcţia împotriva mea.

    Cu multă stimă, preţuire şi prietenie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumesc, domnule Florian Liviu.
    Mă rog la Doamne-Doamne să aveţi şi dv., împreună cu soţia dv. şi cu toţi cei care vă sunt dragi, un an bun, aşa cum vi-l doriţi.
    Poate punem şi de-o revoluţie anticapitalistă şi antiimperialistă în acest an.
    Jos capitalismul !
    Sus comunismul !

    Alături de drum:
    Nu mai pot "posta" cu pseudonimul Valerius.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru că nu mai vrea softul.
    Mi-a propus să fac o actualizare (upgrade ?), am făcut-o şi apoi am constat că, automat, mă prezintă cu numele folosit la crearea contului.
    Înţeleg că pot face modificări, dar cu nişte consecinţe pe care nu le-am înţeles.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aha-aha! Mda.
    Nici eu nu înţeleg de ce ăi de la "gmail" mă tot "avertizează" că, dacă nu le dau numărul meu de mobil, nu vor reuşi să-mi asigure "protecţia", în caz că... uit parola! N-o uit, că l-am rugat pe vecinul meu, securistul, să o noteze şi el pe undeva. Ce să-ţi povestesc! Parcă, şi aşa, mai are cineva în ziua de azi vreo protecţie pe net, pe mobil sau pe stradă... Exagerînd puţin, cred că în Langley, via Silicon Valley, fiecare dintre noi, pămîntenii utilizatori ai noilor tehnologii de comunicaţie, are cîte un mini-pc care-i supraveghează şi-i stochează fiecare pas-cuvînt electronic, fiecare activitate financiar-bancară, amprentîndu-l video în moll-uri sau prin oraşele patriilor ori ale lumii, actualizîndu-i şi coroborîndu-i toate activităţile şi datele cu caracter personal... Şi, staţi, că ne vor încipa pe toţi, unul cîte unul, cît de curînd! Vor putea să-i monitorizeze astfel, oricui vor dori, prin satelit, pînă şi activităţile din dormitor sau din camera de baie...
    Iote că mă doare-n cot, să nu zic vorba aia...!

    RăspundețiȘtergere