sâmbătă, 17 septembrie 2011

Comentariu la articolul " Cine subminează parteneriatul cu America", de Cristian Campeanu

În România Liberă a apărut articolul "Cine subminează parteneriatul cu America", de Cristian Campeanu.

Am scris un comentariu la acel articol, dar nu sper că va primi "verde la semafor".

PS
În final, comentariul a fost publicat:
Aplaudacii 12:52 | 17 Septembrie

Comentariul este următorul.
"Aplaudacii - fie ei politicieni, fie jurnalişti – au două trăsături fundamentale: oportunismul şi egoismul. Ei identifică Puterea momentului şi-i dedică aplauzele şi ovaţiile, străduindu-se să stoarcă avantaje personale din gesturile lor de slugi. Principii ? Demnitate ? Atitudine critic-raţională ? Responsabilitate faţă de popor ? Fleacuri. „Pupă-l în bot şi papă tot”, asta-i toată filozofia lor. Când a fost momentul oportun, au aplaudat Lumina venită de la răsărit. Apoi l-au aplaudat îndelung, stând în picioare, pe Cel-Mai-Iubit-Fiu-Al-Poporului. Acum a venit momentul să i-o sugă cu sârg Marelui Licurici ( http://stiri.itbox.ro/stiri-citeste/Diverse/stiri-AXA-LUI-BASESCU-SI-SEXUL-ORAL.html” ).


Aplaudaci din toate timpurile, sugeţi şi lingeţi ce vreţi voi, dar nu ne implicaţi şi pe noi, ceilalţi, în practicile voastre perverse. Cu ce am greşit noi, cei diferiţi de voi, pentru a suporta consecinţele comportamentului vostru imoral ?

4 comentarii:

  1. Am citit textul d-lui Cristian Câmpeanu.

    Acele avioane F-16 nu sunt noi, sunt vechi, au fost folosite, asta să fie clar. Este adevărat și că F-16 este echivalentul lui Saab Gripen, pe care l-au cumpărat nu cu mult timp în urmă ungurii.

    Scut antirachetă? Nu împotriva rușilor, care pot să arunce cu rachete în noi de pe navele din Marea Neagră sau de pe lansatoarele de la granița cu Ucraina.

    În privința rușilor, sunt de aceeași părere, culmea!, nu cun om de stânga ci cu un om de extremă dreapta și patriot, cu TLC, care este legionar și care vede în ruși un partener de schimburi comerciale.

    Să fim serioși, America e departe, are investiții puține aici.

    Asta nu înseamnă că renunț la Basarabia, când vorbesc de schimburi cu rușii. Basarabia este un lucru, iar schimburile sunt alt lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Să înțeleg, d-le Valerius, că îl considerați pe dl Câmpeanu un aplaudac? Mie mie se pare că este așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am aflat de articolul lui Cristian Campeanu (scriu cum îşi scrie el însuşi numele) din blogul domnului Constantin Gheorghe. Altceva, în afară de articolul respectiv, n-am citit din Opera acestui C.C.

    Da, în articolul la care m-am referit s-a manifestat ca un aplaudac. Vă ofer o mostră: „În sfârşit, dacă veţi auzi oameni care să susţină că acordul privind scutul ar trebui supus referendumului pentru că România ar putea deveni o ţintă pentru ruşi, atunci ar trebui să ştiţi că devotamentul acelor oameni este faţă de Moscova, nu faţă de Occident.” Grija lui de a-l sluji pe Marele Licurici este mai presus de acceptarea dreptului poporului de a fi consultat prin referendum. Aplaudac frenetic.

    RăspundețiȘtergere