marți, 3 februarie 2015

Poporul grec, creatorul democrației, caută ieșirea din iad

Grecia: noul guvern îi demite pe şefii agenţiei de privatizare 

Au început șobolanii să se agite. ”Prostănacul” Mircea Geoană vrea să pună de un partid, cică de stânga autentică, pentru a-i feri pe români de pericolul ”syrizării”! Mai ieri, țopăia din nou de bucurie că ”a primit OK” de la americani ca să pună de un nou partid. Un papagal și pupincurist al politicienilor americani care pregătesc un nou război, care vor să-și aducă trupe și tancuri în România. Nu este singurul care se aliniază la ordin străin.

Ce blestem ne apasă? De ce avem parte de astfel de politicieni? Este de mult timp evident că România nu se (auto)guvernează. Acești politicieni eunuci nu sunt decât marionete. Ponta și-a luat, în sfârșit, inima în dinți și a mărturisit că a numit-o pe Kovesi șefă la DNA la ordinul celor din SUA și din UE. Udrea (”gura păcătosului adevăr grăiește”) ne-a confirmat că SRI-ul, prin conducători de asemenea sprijiniți din afară, precum acest Coldea, împreună cu Kovesi, fac politica României. Mugur Isărescu, neclintit de la conducerea Băncii (Anti)Naționale (prietenii știu de ce!), dă din umeri când ”ingineriile” bancare îi secătuiesc pe românii naivi de resurse. Trăiască Stăpânii!

Nimeni nu se mai simte în siguranță. Se spune că Băsescu, pe când era Președintele României, a fost interceptat, iar acum, fără imunitate, face în pantaloni de frică. Iohannis nu îndrăznește să-l înlocuiască pe Coldea. Sunt convins că și el este foarte atent la ce dă pe gură. Ăia din comisia parlamentară care, cică, are (comisia) drept de control asupra SRI-ului, nu îndrăznesc să pună mecanismul în funcțiune. Va veni și rândul nostru, al ăstora ”răi de gură”. Sunt convins că există un dosar gras de urmărire a mea. Ei știu despre mine și ce lapte am supt, și ce complimente am făcut unor femei, prin internet, și de câte ori am ajuns pe pornhub. Marele Licurici știe tot, prin slugile lui, plătite cu salarii babane de către noi.

Cu slăbiciunile noastre, cu structura de slugi a politicienilor noștri castrați m-am obișnuit. Dar sunt revoltat când constat că aceste lighioane se răstesc la popoarele în care mai pâlpâie demnitatea umană, care caută ieșirea din labirintul capitalismului imperialist. Emil Constantinescu are mâinile pline de sânge sârbesc. Ăștia care ne călăresc acum se răstesc la greci, la unguri, la bulgari, pentru că vor să iasă din turma condusă de către Marele Licurici către abator. Orban a declarat, împreună cu Merkel, că nu vor trimite arme în Ucraina. Tembelii de la noi îi primesc pe americani cu centre de comandă și tancuri în România. Au ăștia mandat, din partea poporului român, să pună România sub ocupație străină? Au mandat să ne împingă într-un război care nu este al nostru? De ce ungurii, grecii, bulgarii, de exemplu, manifestă demnitate umană, iar noi ne manifestăm ca târâtoare?

Mă tem că și din cauză că la noi s-a instituit un stat polițienesc, în care ”democrația” este o vorbă fără corespondent în realitate, în care forțele obscure, ”acoperiții” teleghidați din afara țării fac politica României. Cu câtă ușurință s-a adoptat procentul de 2% din PIB pentru ofranda adusă zeului Ares! Câte opreliști se puneau când era vorba de bugetarea sistemului educației sau al sănătății! Câte amenințări, dacă s-ar fi depășit nu știu ce limită a deficitului bugetului! Dacă Marele Licurici vrea, totul este permis, inclusiv antrenarea României într-un război!

Vipere, nu mușcați poporul grec!

3 comentarii:

  1. Mircea Geoană a fost bine caracterizat de Ion Iliescu, la momentul respectiv. Acum nu face altceva decît să confirme că este aşa cum a fost numit!
    Victor Ponta nu poate fi altfel decît toţi ceilalţi! De aceea m-am mirat cînd aseară l-am auzit pe un fost consilier băsescian că în noiembrie poporul a ales să meargă spre vest! De parcă, dacă ar fi fost ales Ponta. am fi mers în altă direcţie! Conducătorii noştri slujesc atît de bine interesele americane încît niciunul nu ridică ochii din pămînt. Atitudine de vechili.
    Iohannis nu poate lua o măsură pripită în chestiunea în cauză. Acolo trebuie ca lucrurile să fie lămurite mai bine. Iar acestea nu se lămuresc la tv.
    Se spunea, pînă mai ieri, că scutul antirachetă de la Deveselu nu este împotriva Rusiei. Azi, se spune pe şleau, că trupele de reacţie rapidă pe care nato la va instala în 6 ţări de la graniţa cu Rusia sunt cauzate de acţiunile Rusiei.
    SUA ar dori să înarmeze Ucraina. Europenii sunt mai reţinuţi. Nu şi românii, de parcă noi, românii, n-am fi europeni, ci americani. Una peste alta, numai sua are de căştigat, Europa de pierdut, fie că este vorba de UE, fie că este vorba de Europa non-UE. Comerţul cu armament va avea un nou avînd iar producătorii de arme îşi freacă mîinile.
    După 10 ani petrecuţi în Irak, ce au rezolvat americanii şi aliaţii lor? De ce a apărut isis? Se spune că acei oameni sunt bine înarmaţi! Eu am o întrebare de 100 de puncte: de unde au ei armele, cine le-a vîndut lor arme? Oare, cei care i-au înarmat, nu sunt cei care sunt interesaţi ca pe glob să existe foc continuu?

    RăspundețiȘtergere
  2. „Au ăştia mandat, din partea poporului român, să pună România sub ocupaţie străină? Au mandat să ne împingă într-un război care nu este al nostru?”. Indignarea dvs. este firească, domnule profesor, dar, cred că sînteţi de acord, întrebările acestea sînt pur retorice. Retorice şi, dacă îmi permiteţi şi nu vă supăraţi, aproape superfluue. Sigur că „ăştia” nu au mandatul poporului! Ce mandat să aibă? Că au fost aleşi prin „alegeri libere şi vot democratic”? Haida-de! Să le-o spună tîmpiţilor, nu nouă! Alegeri libere? Să bagi o hîrtie într-o cutie! Democraţia cui? A lor?! Contează cine votează? Mai contează ce votează? Noi votăm şi EI şi-i numesc! „Votaţi, votaţi!, Alegeţi, alegeţi!”. „Alegem, alegem, dar ce proiecte politice aveţi?”. „Noi vă vom împuşca”, „Noi vă vom spînzura”, „Noi vă vom lăsa să muriţi de foame”, „Noi ne vom pişa pe mormintele voastre”... Şi poporul alege din patru în patru ani!

    Aşa am ajuns că după fiecare 4 ani sîntem, în medie cu 1 milion mai puţini! Azi, dacă mai sîntem vreo 19 mil. În 1989 eram aproape 24 de mil. Se estimează că în 2050 vom rămîne vreo 12-14 mil! Se estimează sau se programează? Apoi, de-ar fi adevărată şi nu gargară treaba cu „alegerile libere şi votarea democratică”, primeşti votul să fii ales, nu primeşti votul ca după ce te vezi instalat la putere să guvernezi împotriva voinţei poporului şi nu iei ce decizie politică îţi bese ţie mintea noaptea-n pat sau ce îţi cer puterile străine. Nimeni nu primeşte votul poporului pentru aşa ceva! Dar, cine l-a întrebat pe popor ce îşi doreşte şi încotro vrea să meargă? Vorba ipocritului Emil Constantinescu „am cîştigat alegerile pentru că eu în campanie i-am spus poporului ce îşi dorea să audă”(!!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aşadar, să ceară ăştia mandatul poporului pentru ocupaţie străină şi război? De ce să-l mai ceară, cînd ţara de un sfert de secol ESTE sub ocupaţie străină, iar ei sînt tocmai simbriaşii regimului marionetă? De ce, cînd ţara se află de un sfert de secol într-un război rece intern româno-român şi ostaşii noştri sînt carne de tun pentru interese străine prin Africa, Asia, prin Balcani? Mai contează că mîine-poimîine vom fi carne tocată în Rusia? N-ar fi prima dată în istorie! Repet, ţara de un sfert de secol ESTE sub ocupaţie străină! În ce mă priveşte, spun asta de ani de zile, domnule profesor! Argumente mele? Pfuu, păi avem timp să le înşirăm? Nu se văd şi cu ochiul liber? Priviţi! Priviţi politica, priviţi economia, priviţi sănătatea şi învăţămîntul, priviţi armata şi poliţia, priviţi strada, priviţi reclamele, priviţi televizorul, priviţi limbajul, mentalităţile şi apucăturile, priviţi pădurile, priviţi drapelul, priviţi drapelele primăriilor, priviţi Ardealul, priviţi Bucureştii, priviţi Republica, priviţi poporul, priviţi capitaliştii, priviţi-vă facturile, priviţi-le averile, priviţi-vă salariile, priviţi-vă spitalele, priviţi-vă cimitirile (12 noi cimitire în Bucureşti în ultimii 25 de ani!!), priviţi-vă copii, priviţi-vă în oglindă, priviţi-vă ochii... Încă un argument. Enumeraţi consilierii străini de la Palatul Cotroceni, de la Palatul Victoria, de peste tot. Consilierii sovietici de-acum 70 de ani sînt o dulce amintire! Azi, Ponta are inclusiv consilier italian! De ceee?? Pentru că Ponta, la origini e italian? Noo! Pentru că consilierul italian nu ştie româneşte!!

    Adevărul? România nu mai e de mult stat independent, iar atributele suveranităţii sale au fost transferate unor puteri străine. Vreo şapte mi se pare, ca la 1858 şi în procentele de la Malta, ca altădată cele de la Yalta! Şi-atunci, despre ce vorbim? O spun fără să clipesc: trăim în regimul destrucţiei naţionale sub ocupaţie străină. Este regimul instaurat la 22 decembrie 1989 prin abominabilă şi imprescriptibilă infracţiune istorică, ceea ce în raport cu dreptul juridic şi existenţial îl plasează în ilegimitate totală, prin urmare toate acţiunile, hotărîrile, actele şi stabilimentele de natură politică, juridică, economică, militară etc., ce decurg de la acest regim din data respectivă, sînt, în perspectiva istorică, nule, neavenite şi caduce. Restul, e telenovelă siropoasă ori, mai nou pentru că se poartă, telemanelă amară. După cum resimte fiecare dintre noi.

    RăspundețiȘtergere