duminică, 12 mai 2013

Cât de proşti putem fi ?


Traian Băsescu şi-a scos tupeul la plimbare prin ţară. Există românaşi care-l primesc cu pâine şi sare, cu mâna întinsă, se fotografiază cu el. Sunt conştient că unii dintre ei au interese comune cu ale lui, dar ceilalţi ? Cum trebuie să fii pentru a-l confunda pe Traian Băsescu cu Salvatorul Patriei ?
Antenele lui Dan Voiculescu (şi nu numai ele) năduşesc făcând propagandă promonarhistă. „Principesa moştenitoare”, în numele aşa-zisei „Case Regale a României”, împarte onoruri unor personalităţi. Sorin Oprescu, Margareta Pîslaru, Marina Voica ş.a. se înclină în faţa „Principesei”. Cum trebuie să fii pentru a nu vedea că „alteţele” astea au venit în România cu pofta de a-şi trage averi imense, într-o ţară în care tot mai mulţi oameni trăiesc într-o situaţie nedemnă de un om ? Cum trebuie să fii ca să speri că „monarhia salvează România” ?
Victor Ponta şi ai lui, după ce au jucat în campania electorală rolul de „luptători cu Traian Băsescu şi regimul lui trădător de ţară”,  continuă programul de expropriere a românilor de propria lor ţară.
Oare cât de proşti putem fi ? M-am inclus în persoana verbului. 

8 comentarii:

  1. Democrația capitalistă din țara noastră a fost, este și va fi o continuă farsă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ați punctat bine toate aspectele.

    RăspundețiȘtergere
  3. PS Vă sugerez să postați linkul articolului (sau tot articolul) atât în ”Noi suntem comuniști români”, cât și în ”Noi, comuniștii” și vă sfătuiesc să faceți asta cu toate articolele dvs. de acum înainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În "Noi suntem comunişti români" nu mai pot scrie. Probabil m-au şters din motivul că nu am fost activ.

      Ștergere
    2. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. V-am adăugat din nou. O să apară grupul în lista dvs. de grupuri din Facebook după ce administratorul va aproba includerea dvs. în grupul "Noi suntem comuniști români".

      Ștergere
  4. Dacă Monarhia nu este cu poporul, dacă Băsescu și ai lui n-au fost de partea poporului, dacă Ponta și ai lui nu este de partea poporului, atunci de ce suntem proști? Pe cine să punem la conducerea țării? Poate, proști suntem că le ținem hangul, că-i aplaudăm, că le strîngem mîinile, că le cîntăm ode, că ne înclinăm la 90 de grade ș.a.m.d.! Cred că demn ar fi ca românul să nu aibă niciodată atitudinea de slugă în fața nimănui. Atunci, din rîndul unui popor demn ar izvorî, poate, și conducători demni, conducători care, la fel, n-ar avea atitudinea de slugă în fața mai marilor lumii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În comentariul dv. este cuprins şi răspunsul pe care vi l-aş fi dat eu.

      Ștergere
  5. M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
    I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei o căsătorie pașnică.
    *Dacă doriți să tratați boala canceroasă.
    Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere