marți, 6 iunie 2017

Efectele înspăimântătoare ale undelor electromagnetice asupra corpului uman!

          Am primit prin email următorul text:

"Săptămâna aceasta a fost susţinută o teza de doctorat în  România , la Clinica de Medicina Muncii din Cluj, iar  concluziile au fost  înspăimântătoare !  Studiul s-a  făcut utilizând tehnica de vârf la nivel mondial, cea  a  determinării chemoluminiscentei şi a  lipoperoxizilor. S-au studiat astfel efectele câmpurilor  electromagnetice (CEM) asupra  corpului uman, în  special cele produse  de telefonia mobilă, cuptoare  cu microunde, antene de telefonie mobilă, reţele de  înaltă tensiune.

TOATE PRODUC cancer, îmbătrânire  precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburări de somn, decalcifieri osoase, creşterea  coagulării, cataracta, tulburări endocrine etc.

ATENTIE !!! Convorbirile pe telefonul  mobil - cu cât mai lungi, cu atât  mai nocive, mai  ales la start, când testez apelul, "bipul" cu  telefonul la ureche.

S-a arătat cum vibraţiile  respective, cu telefonul la ureche, produc, la  trecerea prin medii cu densităţi diferite, concentrări şi  reflexii în  anumite zone, mai ales craniene.
Calota  craniană funcţioneaza ca o antenă parabolică cu concavitatea în jos, concentrând undele spre baza creierului,  afectând hipofiza şi tiroida şi cristalinul (risc  de cataractă).

Autorii studiului propun interzicerea pe  orice cale a utilizării  telefoniei mobile sub vârsta  de 14 ani ! De asemenea, dispozitivele tip hands-free  reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului,  întrucât  telefonul mobil e ţinut mult mai departe de  calota craniană.

Cea mai periculoasa reţea este Cosmote,  care generează impulsurile cele mai puternice, 75% din  ele generează Zapp-ul, 33%   generează Vodafone şi   Orange , iar cel mai jos e  Digimobil-ul.

      Informati-vă rudele şi prietenii !
      Dr. Mihaela Claudia  Geladin"

3 comentarii:

 1. Textul prezentat (reprodus) este interesant sub cîteva aspecte.

  În primul rînd, este potrivit să luăm de bune sau, măcar, să analizăm ipotezele vădit plauzibile pe care textul le propune. În ciuda negărilor afirmate - poate chiar coroborat sau în solidar - de unii cunoscători sau cercetători din domeniile medicinei umane și fizicii, este tot mai evident că înalta tehnologie radio-electronică utilizată pe scară largă în societatea ultimelor decenii are efecte directe și concrete asupra organismului uman și, foarte probabil, chiar asupra unor componente ale mediului natural. Tot așa cum, am convingerea - poate o au și alți oameni -, că sutele de mii de zboruri aviatice, cu aparate tot mai puternice, din ultima jumătate de secol cel puțin, dar și zborurile colosalelor navete spațiale, au urmări catastrofale asupra spațiului atmosferic terestru, între altele, prin efectul de ”sfîșiere”, de ”spargere” continuă a stratului de ozon, protector al planetei împotriva radiațiilor cosmice letale.

  Apoi, textul în discuție este interesant pentru că se încheie... dezamăgitor. Cu o publicitate mascată, adică! O publicitate făcută rețelei de telefonie Digimobil, evident în detrimentul competitoarelor sale de pe piață. De altfel, este interesant de observat și faptul că textul își trădează cumva și vîrsta. Căci, nici Cosmote, nici Zapp nu mai sînt, de mult timp, denumiri valabile și uzuale.

  Aici însă, cel mai interesant dintre aspectele pe care le putem sesiza mi se pare a fi acela că, precum mărturisesc cunoscătorii detaliilor sensibile, Compania Romanian Cable Sistem (RCS & RDS), proprietara rețelei de telecomunicații ”Digi”, despre care care se știe că este fondată și controlată de omul de afaceri orădean Zoltán Teszári, ar fi, de fapt, creația și instrumentul operativ disimulat al unui serviciu secret. Așa că, nu știu ce să spun...

  Dar, fie. Informați-vă rudele și prietenii, dacă doriți!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mi-a scăpat aspectul manipulării posibile. Cred că aveţi dreptate. Totuşi efectele negative, despre care se scrie în mesajul pe care l-am primit, au un grad mare de probabilitate.

   Ștergere
 2. Absolut de acord cu dvs., domnule profesor. De altfel, sper că se înțelege, încă din primele fraze ale comentariului meu, că nu susțin contrariul.

  Gînduri bune.

  RăspundețiȘtergere