vineri, 26 iulie 2013

Scandal în PRM: Vadim l-a exclus din partid pe Gheorghe FunarNu ştiu cum va evolua Funar, nu ştiu ce se va întâmpla cu PRM, dar în ceea ce-l priveşte pe Vadim m-am lămurit. Mulţi îmi spuneau că e bolnav, dar n-am crezut. Acum sunt convins că e bolnav. Ăsta e în stare să-l excludă şi pe Dumnezeu din Lume !

"Gheorghe Funar a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că filiala PRM Cluj şi mai multe filiale au anunţat că îl propun pentru funcţia de preşedinte al partidului, la Congresul Extraordinar care va avea loc, sâmbătă, la Alba Iulia.
"Voi candida pentru că este nevoie de PRM, în condiţiile actuale, când Ungaria este aproape să ne ia Ardealul. Am aflat că C.V. Tudor m-ar fi exclus din partid, dar acest lucru nu este legal şi statutar, nu putea să mă excludă pentru că Biroul Permanent la care face dânsul referire, nu a avut loc. C.V. Tudor confundă PRM cu căţeii din curtea partidului sau din curtea sa personală, dar PRM nu este proprietatea sa, nu este marcă înregistrată la OSIM", a spus Funar. 
Potrivit acestuia, la Congresul Extraordinar al PRM de la Alba Iulia se va pune în discuţie excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor şi i se va cere acestuia să renunţe la mandatul de europarlamentar.
"Colegii au vrut mai demult să îl excludă, dar eu m-am opus pentru că este membru fondator al PRM şi preşedinte al partidului de 22 de ani", a spus Gheorghe Funar.
Întrebat dacă va candida la Congres împotriva lui Corneliu Vadim Tudor pentru funcţia de preşedinte al partidului, Funar a susţinut că acesta nu va avea "curajul" să se prezinte la manifestare.
"Dacă vine şi candidează, eu am spus că nu voi candida împotriva lui, dar nu va veni la Congres, nu are curajul să vină. Pe fond, este un laş", a spus Gheorghe Funar.
Declaraţia lui Funar se referă la un comunicat semnat "Biroul de Presă al PRM" publicat, joi, în Ziarul Tricolorul.
"Având în vedere că Gh. Funar unelteşte acum, pe faţă, la preluarea, prin fraudă, a preşedinţiei P.R.M., punîndu-se în fruntea unor găşti răzleţe de fripturişti şi securişti pensionari – Biroul Permanent a decis, în unanimitate, excluderea sa din partid. Acesta, oricum, nu mai avea nici o calitate în PRM, la Congresul Extraordinar al formaţiunii, din 20 iulie a.c., fiind eliberat din funcţia de secretar general, pentru rezultate foarte proaste atât la ultimele cicluri de alegeri (2%), cît şi în fruntea Filialei Cluj", se arată în comunicat."


Post-scriptum

Am făcut următorul "comentariu" în spaţiul blogului doamnei Ruxandra Lungu:


Valeriu Stănescu

"Doamnă,

Am aflat din presă că "Vadim l-a exclus din PRM pe Funar". L-am simpatizat pe Corneliu Vadim Tudor. Dar chiar nu mai are discernământ ? Mă întreb, când vă va exclude şi pe dv. ? E în stare să-l excludă şi pe Dumnezeu din Lume !"


 Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...
Motivele excluderii domnului Funar le puteti citi in comunicatul de presa al PRM. Cand ma va exclude si pe mine? Numai Dumnezeu stie caci nu am de gand sa apelez la clarvazatori. Oricum, e pacat ca nu s-a ajuns la o intelegere...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu