duminică, 1 mai 2011

1 MAI


6 comentarii:

  1. Cele mai bune gânduri se îndreaptă către dvs., multe succese şi realizări cât mai însemnate vă urez cu ocazia zilei internaţionale a oamenilor muncii.

    Trăiască clasa muncitoare, viaţă lungă militanţilor şi apărătorilor săi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc, domnule Liviu.

    A propos de ziua muncii: dv., pe acolo, prin blogul dv., cam trageţi chiulul.

    Dacă sunt atât de critic, nu înseamnă că sunt la fel de autocritic. Şi p-aici-şa ar fi mult de muncă, dar... sunt şi eu un român postdecembrist.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveţi dreptate, este cazul să ne mobilizăm şi să atacăm mai energic lumea capitalului.E necesară în următoarea etapă trecerea de la critica capitalismului abstract la critica capitalismului concret de zi de zi, cel pe care ni-l servesc pe pâine Băsescu, Boc, gaşca lor, Vântu, Patriciu, şi toţi cei care le ţin hangul. Am văzut pe blogul artistului comunist, Gabi, http://artisticcommunism.blogspot.com/ ce pot turcii şi pe Critic Atac, http://www.criticatac.ro/6929/fotoreportaj-un-nou-protest-inedit-de-1-mai-mina-de-lucru/
    ce putem noi românii.
    Oare în ce gaură neagră au intrat cei 45 de ani de socialism românesc ?

    Oricum în ceea ce mă priveşte voi încerca să mă mobilizez mai mult, deşi cea mai mare partea a timpului o cheltui cu asigurarea subzistenţei.

    RăspundețiȘtergere
  4. "cea mai mare partea a timpului o cheltui cu asigurarea subzistenţei"

    Şi pe mine m-a prins acest malaxor capitalist.

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulți ani, domnilor, de 1 Mai!

    M-a mirat să văd imaginile cu demonstrația din Istanbul, de pe blogul domnului Gabi, se vede treaba că turcii au o stângă.

    Eu am sărbătorit ieri în stil clasic ziua de 1 Mai, cu bere și cu mici.

    RăspundețiȘtergere
  6. .. Chiar l-am întrebat ieri pe dl Gabi cine a organizat demonstrația: http://artisticcommunism.blogspot.com/2011/05/1-mai-istanbul.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere