miercuri, 2 martie 2011

Un omuleț de o zi


Acesta este David Cristian, cel mai mic nepot, de la fiu, al nostru. 

L-a născut maică-sa, Ramona, în 27 februarie (2011), 27 februarie fiind și ziua ei de naștere ! Fotografia (realizată probabil cu un telefon) este din 28 februarie. Așadar, un omuleț de o zi se încumetă să ia viața în piept, privindu-ne curios.

Multă fericire, David, alături de cei care-ți vor fi dragi !

Tataia Valeriu
02.03.2011


Omulețul  la o lună și jumătate de la naștere.

10 comentarii:

 1. Să vă trăiască nepotul, să vă bucurați de el!

  RăspundețiȘtergere
 2. Îi urez acestui mic omuleţ să trăiască într-o societate raţională, umană, liberă de clase sociale, unde să se poată bucura de libertate deplină şi de împlinirea tuturor aspiraţiilor şi capacităţilor sale.

  Să fie într-un ceas bun !

  RăspundețiȘtergere
 3. Mă surprinde şi mă emoţionează, de fiecare dată, frumuseţea plăpîndă, incomparabilă, a bebeluşilor. Mă uit la David Cristian şi mă surprinde cu atît mai mult la el faptul că, probabil la nici... 24 de ore (thii, ce vîrstă! Cum o fi?), fixează cu privirea. Poate e numai o aparenţă creată de stop-cadrul fotografic. În orice caz, pare o privire certă, activă, a unui om (orişicum, nu?) care şi-a pus simţul văzului în funcţiune, căci, nu-i aşa?, vremea a sosit şi e multă treabă de făcut, dom'le, în următoarea sută de ani!

  Îi doresc bebeluşului sănătate şi să crească mare! Sănătate şi mămicii, tăticului, bunicilor, întregii lui familii.

  RăspundețiȘtergere
 4. Apropo, vă daţi seama că omuleţul ăsta, pe care îl admirăm noi azi cum descoperă lumea din scutece, este foarte posibil "să prindă", deci să vadă cum va arăta România în... 2100-2110? Oau, Doamne! "Timpuleeee, timp nebun, Stai, doar o vorbă să-ţi spun..!".

  RăspundețiȘtergere
 5. Domnule Florian Liviu, domnule Nicolae Nicu,

  Sunteți două ursitoare bune. Vă mulțumim pentru urări.

  Glumesc și eu: sper că nepotul despre care vorbim, când va avea vârsta necesară înțelegerii lucrurilor din lumea asta, nu va strâmba din nas, pe motiv că-i vine un miros de naftalină comunistă dinspre mine.

  RăspundețiȘtergere
 6. Să le trăiască băiatul și dumneavoastră nepotul!

  Să fie sănătos și să păstreze privirea ușor amuzată (așa îmi pare) asupra lumii.

  RăspundețiȘtergere
 7. conumishu,

  Mulțumesc pentru urare.

  Cât privește privirea ușor amuzată a nepotului meu asupra lumii în care va trăi..., cine poate ști. Dar, ca urare, zicerea dv. e bine-venită.

  RăspundețiȘtergere
 8. Sanatate multa si asisderi NOROC! iar parintilor multa forta si iubire.

  RăspundețiȘtergere